۷ شغل جذاب و پردرآمد در صنعت بازیهای ویدئویی
۷ شغل جذاب و پردرآمد در صنعت بازیهای ویدئویی
شما هم به بازیهای ویدئویی علاقه دارید؟ تا حالا فکر کردید این علاقه رو به شغل آیندهتون تبدیل کنید؟ در صنعت بازیهای ویدئویی میلیاردها دلار سرمایه وجود داره و جزو پولسازترین صنایع دنیاست. ضمن اونکه از جنبههای فنی و خلاقانه هم جای کار زیادی داره و میتونه جذابیت شغل رو به اوج برسونه! در این نوشته، سراغ برخی از شغلهای پردرآمد و جذاب در صنعت بازیهای ویدئویی میریم تا شما رو با این دنیای شگفتانگیز، بیشتر آشنا کنیم.
۱. طراح بازی
تا حالا به ایدههای جدید برای بازی فکر کردید؟ تصور میکنید ایدههای زیادی برای ساخت بازی ویدئویی دارید؟ خب طراح بازی (Games Designer) میتونه همون شغل رویای باشه که دنبالش هستید؛ شغل هیجانانگیزی که اتفاقا درآمد خوبی هم داره.
توی این شغل، ایدههایی رو پرورش میدید که در نهایت تبدیل به بازیهای ویدئویی میشن. در واقع خط داستانی و شخصیتها رو از صفر طراحی کرده و توسعه میدید. بعد هم با تیمی از طراحها و توسعهدهندهها کار میکنید تا در نهایت به بازی قابلعرضه برسید.
۲. برنامهنویس بازی
برنامهنویس بازی (Game Programmer) و توسعهدهنده نرمافزار، اون ایده و دید اولیه طراح بازی رو به بازی ویدئویی قابلکنترل و قابلبازی تبدیل میکنن. این متخصصها از زبانهای برنامهنویسی و موتورها برای ساخت بازی ویدئویی استفاده میکنن.
توسعهدهندهها، نرمافزاری رو طراحی میکنن که باعث میشه بازیها به همون روشی کار کنن که طراحهای بازی در تصورشون داشتهاند. برنامهنویسها هم از مهارتهای حل مسئله برای ایجاد کدی استفاده میکنن که ایدههای طراحها رو به دستورالعملهایی تبدیل میکنه که سیستمهای بازی ویدئویی بتونن بخونن.
۳. مهندس صدا
مهندس صدا (Audio Engineer)، از کامپیوتر و تجهیزات صوتی الکتریکی برای ایجاد جلوههای صوتی، صداهای محیطی، موسیقی پسزمینه، صدای شخصیتها و خلاصه همه اون چیزهایی استفاده میکنه که در طول بازی ویدئویی به گوشتون میرسه.
این روزها، صدا به بخش بزرگی از تجربه بازی تبدیل شده، بنابراین اگه به این فناوری و ایجاد فضا در بازیهای ویدئویی علاقه دارید، مهندسی صدا میتونه شغل رویاییتون باشه.
۴. انیماتور بازی
آیا به نظر خودتون، مهارت ایجاد شخصیتهای بهیادموندنی رو دارید؟ شخصیتهایی که از نظر بصری برای بازیکنها جذاب باشن! توانایی جون بخشیدن به بازیهای ویدئویی از نظر بصری، روزبهروز اهمیت بیشتری پیدا میکنه.
انیماتور بازی (Games Animator) مسئول استفاده از نرمافزارهای تخصصی برای ایجاد مجموعه تصاویریِ که بهصورت بصری حرکت و رفتار شخصیتهای بازی رو به نمایش دربیارن؛ یعنی حرکتهایی که شخصیتها در طول بازی انجام میدن، از یه حرکت ساده دست گرفته تا نبردهای تنبهتن، کار همین انیماتورهاست.
۵. مترجم
محصولات تولیدی در صنعت بازیهای ویدئویی، بازار جهانی دارن، یعنی بازیها باید به زبونهای مختلف ترجمه بشن تا برای مخاطبهاشون در کشورهای مختلف قابلفهم باشن.
مترجمها (Translators)، داستان و گفتگوی شخصیتها رو به زبانهای مختلف ترجمه میکنن. اونها دستورالعملها و مستندات بازی رو هم ترجمه میکنن تا در سطح جهانی قابلدرک بشن. پس اگه مترجم هستید، یا به این حوزه علاقه دارید، میتونید مترجم تخصصی حوزه بازیهای ویدئویی بشید.
۶. تستر گیم پلی
حالا میرسیم به خود بازی! تسترهای بازی (Game Play Tester) پشت دستگاه میشینن و از اول شروع به بازی میکنن تا مطمئن بشن که همهچیز، از عناصر خود بازی گرفته تا درگاه واسط پرداخت و چگونگی بهروزرسانی بازی، درست کار میکنن، و دستورالعملها و مستندات بازی برای همه واضح هستن.
اونها دنبال اشکالات سیستم هستن و یافتههای خودشون رو به طراحها و توسعهدهندههای بازی گزارش میدن. خلاصه اینکه اگه به بازی و البته حل مشکلات اون علاقه دارید، این شغل براتون جالب و پرماجرا خواهد بود.
۷. گیمر حرفهای
آیا باورتون میشه که بشه با بازی کردن بازیهای ویدئویی هم امرار معاش کرد؟! البته باید استعداد فوقالعادهای در بازی داشته باشین و البته هر روز زمان زیادی رو به تمرین اختصاص بدین.
دستمزد گیمرها (Professional Gamer) به مهارت اونها بستگی داره. گیمرهای حرفهای، مثل ورزشکارهای حرفهای، در مسابقههای مختلف هم شرکت میکنن و جوایز خوبی میگیرن. البته این ممکن شغل کوتاهمدتی باشه. خیلی از گیمرهای حرفهای، بعد از بازنشستگی از دنیای حرفهای بازیهای ویدئویی، به هنر و طراحی یا برنامهنویسی و توسعه بازی رومیارن.
برچسب: بسته اینترنت اقتصادی،